Over Caspio

Caspio is een toonaangevend platform voor het bouwen van online database toepassingen zonder te programmeren. Met intuïtieve ontwerpfuncties kan je in vergelijking met traditionele software ontwikkeling, sneller web apps ontwikkelen. Alle apps die je in Caspio bouwt kunnen naadloos worden geïntegreerd op je bedrijfswebsite, intranet, CMS, blogs of andere website locaties van de gebruiker. Bedrijven van elke omvang kunnen het Caspio-platform gebruiken om aangepaste apps te creëren die processen stroomlijnen, de workflow verbeteren en veel meer flexibiliteit opleveren. Met Caspio wordt het scala aan online database toepassingen, alleen maar beperkt door je eigen verbeeldingskracht.

 

Hier zijn enkele voorbeelden van apps die zijn ontwikkeld voor bedrijven in allerlei verschillende sectoren.

 

Caspio wordt wereldwijd door meer dan 12.000 bedrijven gebruikt. Kijk op de website www.caspio.com, ontdek de software en probeer het GRATIS uit.

"Game-Changer"

Caspio is een complete “game-changer” voor interactieve web applicaties

Caspio is krachtig, schaalbaar en het laat je samenwerken met een onbeperkt aantal gebruikers in de Cloud. Transformeer je bedrijf in een digitale onderneming met behulp van Caspio’s visuele app bouwer en een geïntegreerde online database. Caspio biedt veel mogelijkheden om jouw unieke uitdagingen op te lossen. Doorbreek de beperkingen van traditionele softwareontwikkeling en start gratis met Caspio.

 

Automatiseer en stroomlijn je bedrijfsprocessen in realtime. Maak deze efficiënter en krijg ze weer onder controle. Met Caspio’s bouwblokken breng je gemakkelijk de logica aan om je apps te bouwen en te verbeteren. Ontwerp en bouw klantvriendelijke formulieren, dynamische dashboards & rapportages. Met slimme workflows en automatische triggers, laat je geplande taken uitvoeren of automatisch berichten (via email of SMS) versturen. Je kan ook de data import & export gepland laten uitvoeren met bestaande Cloud diensten zoals AWS, FTP, Box, Dropbox, Google Drive, OneDrive en vele andere. Integreer en koppel simpel je eigen Caspio apps met gegevens uit vele verschillende Cloud services of programma’s.

Ondersteuning

Als gecertificeerd partner & developer van Caspio bied ik je de volgende ondersteuning:

  • Vooronderzoek verrichten of Caspio schikt is voor de gewenste toepassing.
  • Vrijblijvende online demo geven met voorbeelden van vergelijkbare toepassingen.
  • Als Caspio consultant de complete gewenste app ontwerpen, bouwen, testen en implementeren inclusief data migratie van de huidige situatie.
  • Bij uitgebreide implementaties met meerdere partijen of afdelingen, neem ik de algehele afstemming en coördinatie op mij als projectmanager.

 

Benieuwd naar Caspio? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend advies of demo.