Referenties

Wat zeggen (oud) collega's en klanten over mij?

Ed van der Waart (founder of YorTeam): "Jeroen heeft voor YorTeam diverse Excell sheets gemaakt die ons helpen bij diverse interne processen te volgen. Jeroen communiceert helder en professioneel en daarmee de wensen omgezet naar werkbare documenten. Ik zou hem aan iedereen aanbevelen."

T. Raveendran (Owner VARA Steigerbouw):
"Jeroen heeft een uitgebreide berekeningsmodule gebouwd. Van automatisch data scannen uit tekening t/m opties zoeken om de meest optimale indeling te vinden. Alle stappen en berekeningen leveren een totaallijst op van het benodigde steiger materiaal. Het gebruik verhoogd de efficiëntie en geeft een flinke tijdsbesparing in de voorbereidingen."

Leon Scheek (Manager by Unit4): 
"Jeroen is een zeer gestructureerd persoon die een belangrijke rol kan spelen in de vastlegging, bewaking en verandering van de bedrijfsprocessen. Hij is betrouwbaar, rustig en collegiaal."

Alwin Ferwerda (Consultant by Unit4):
"Jeroen is een gedegen projectleider die gestructureerd te werk gaat. Hij heeft veel overzicht en is daarnaast een projectleider waarop je kan terugvallen wanneer dat nodig is. Buiten dat is hij een prettig mens om mee samen te werken."

Maurice Laan (Business Unit Manager Unit4:
"Jeroen is een topper op het gebied van procesmanagement. Hij werkt zeer zorgvuldig en levert een constante kwaliteit in de borging van kwaliteitsprocessen binnen de organisatie. Daarbij levert Jeroen nog een meerwaarde in het opstellen van managementrapportages."